CTO4Hire sluit zich aan bij DX-Solutions

Het West-Vlaamse softwarehuis DX-Solutions slaat de handen in elkaar met CTO4hire, een lokale specialist in het denkproces rond digitale strategie.

Persbericht

DX-Solutions is georganiseerd rond 3 hoofdpijlers: Think, Build en Maintain. CTO4hire vormt een uitstekende aanvulling op het ‘Think’-verhaal dat 2 jaar geleden in het leven werd geroepen bij DX-Solutions en dat erop gericht is om klanten op een objectieve manier te adviseren bij hun digitaliseringsproces, vanaf de start van hun traject.

‘CTO4hire brengt versterking in onze groep van specialisten, zodat we de begeleidende voortrajecten nog verder en breder kunnen uitbouwen. DX-Solutions geniet van een constante groei van gemiddeld 60% in omzet, maar eveneens ook in medewerkers en kennis.’ zegt de CEO van DX-Solutions Xavier Dekeyster.

‘Het verhaal van DX-Solutions past perfect bij onze visie. Daarom hebben we besloten om krachten te bundelen om zo samen complexere en innovatievere projecten te kunnen begeleiden’, zegt CEO CTO4hire Bart Wybouw, die nu verder gaat als Senior Business Developer bij DX-Solutions.

Het groeitraject dat DX Solutions de afgelopen jaren doormaakte, is sprekend. Zo plaatste het bedrijf zich in 2018 en 2019 in de Deloitte Fast 50 ranking, mocht het de award van KMO van het jaar 2019 dienstenbedrijf West- Vlaanderen in ontvangst nemen en werd ook een stevige twaalfde plaats in de Trends gazellen 2020 bereikt.

De ambitie van Xavier Dekeyster reikt echter nog een stuk verder. Zo heeft hij extra kapitaal aangetrokken bij investeerders om de toekomstige groei en bijkomende overnames te helpen faciliteren.

‘We zijn trots op wat we tot nu toe hebben mogen realiseren en dankbaar voor het dagelijks vertrouwen van onze klanten en medewerkers. Ik leg de lat graag nog een stukje hoger, een groei naar 100 mensen, zowel organisch als door overnames, lijkt ambitieus, maar is zeker realistisch!’ zegt Dekeyster.


Neem contact met onze specialisten via DX-Solutions.be.